Novice


European Big Data Value Forum

Vabljeni na European Big Data Value Forum “Digital Transformation powered by Data and AI”. EBDVF 2021 je povezan dogodek programa slovenskega predsedovanja Svetu EU. Tema slovenskega predsedovanja za november je Digitalna transformacija, zato bo rdeča nit letošnjega foruma s podatki in umetno inteligenco opolnomočena digitalna preobrazba.  

 

Če se ukvarjate z velikimi podatki in umetno inteligenco dogodka res ne smete zamuditi. Dogodek bo zaradi epidemioloških razmer potekal samo online, in sicer od ponedeljka, 29. novembra do petka, 3. decembra.

 

European Big Data Value Forum (EBDVF) je vodilni dogodek skupnosti evropskih organizacij, ki se ukvarjajo s raziskavami in inovacijami na področju velikih podatkov in umetne inteligence, ki ga organizirata BDVA in Evropska komisija (GD CNECT). Dogodek vključuje 5 dni aktivnosti z vpogledom v European Big Data in Data-Driven AI, ki jih izvajajo najpomembnejši evropski projekti, podjetja, inovatorji in raziskovalci.

Dogodek je organiziran v sodelovanju z IKT Horizontalno mrežo pri Združenju za informatiko in telekomunikacije pri GZS DIH Slovenija, Inštitutom Jožef Stefan in Univerzo v Ljubljani.

Več o programu tukaj 👉 https://lnkd.in/eu_iX8g5

Registrirajte se tukaj
👉 https://lnkd.in/ecYsPyUa

Fotogalerija