Novice


Spletne delavnice za prenovo Slovenske strategije pametne specializacije

V Službi vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v okviru procesa priprave prenovljene Slovenske strategije pametne specializacije - S4 za programsko obdobje 2021-2027 in nadaljevanja podjetniškega odkrivanja v prihodnjih tednih organizirajo spletne delavnice po področjih uporabe S4.

V razpravi na delavnicah se bodo osredotočili na sledeča vprašanja:

- Kako bo oblikovana vsebina Slovenske strategije pametne specializacije - S4 za programsko obdobje 2021–2027?
- Katera so in bodo njena prednostna področja, fokusna področja in produktne smeri?
- Kakšna je razlika med predhodnim in omogočitvenim pogojem?

 

Vabljeni k sodelovanju na spletnih delavnicah, na katerih bomo skupaj iskali odgovore na zgornja in podobna vprašanja. Zaključki razprav bodo prispevali k oblikovanju razvojnih prioritet, opredeljenih v prenovljeni S4.

V obdobju od 26. marca do 19. aprila 2021 vabljeni, da se udeležite uvodnega in devet področnih spletnih delavnic - webinarjev po prioritetnih področjih uporabe S4, in sicer po naslednjem vrstnem redu:

 

Na posamezno delavnico se lahko prijavite najkasneje tri delovne dni pred začetkom. Prijave so možne do zapolnitve razpoložljivih 100 prostih mest na delavnico. Prijavljeni udeleženci boste povezavo do spletne aplikacije Zoom prejeli predvidoma en delovni dan pred posameznim dogodkom. Ostalim bomo omogočili spremljanje dogodka v živo preko našega kanala YouTube.

Prijavite se lahko TUKAJ>>

Fotogalerija