Novice


Soustvarjajte prihodnost: Kranj SMART CITY INNOVATION DAY!



Pozdravljeni člani,

Vsa zainteresirana podjetja in druge institucije s področja Pametnih mest vabimo na

Kranj

SMART CITY INNOVATION DAY

ki se bo odvijal v Kovačnici v Kranju 7. 12. 2018 od 8 do 18 ure!

SMART CITY Dan inovativnosti je celodnevni dogodek,

kjer bo 50 posameznikov, start-upov ter podjetij, razporejenih v skupine po 3-5 udeležencev, iskalo, inoviralo in predstavljalo rešitve s področja Pametnih mest in skupnosti.

Sodelujte in oblikujte PAMETNO MESTO Kranj!

Prijave in več informacij.

Pred tem bo, v Kovačnici, 7. 11. 2018 potekal Kick-Off, ki bo združil člane ekip in, mentorje, pridružil pa se nam bo tudi predstavnik Mestne občine Kranj, ki bo predstavil problematiko.

Kaj iščemo?

Dan inovativnosti bo za člane IKT Horizontalne mreže priložnost za spoznavanje problematike in iskanje in sooblikovanje idej s širšega področja pametnih mest, zato k soustvarjanju vabljeni širši interesenti vseh področij: upravljanje prometa, upravljanje energetske učinkovitosti stavb in pametnih energetskih omrežij, upravljanje razsvetljave, upravljanje odpadkov ter e-skupnost), in sicer:

- E-upravljanje in e-demokracija,
- Urbana mobilnost,
- Varna družba,
-Zdravstvo,
-Okolje in energetika ter
-Platforme za storitve digitalne agende.

Zainteresirana podjetja lahko sodelujete kot:

Pokrovitelji + sodelujoči*

prijavite lahko eno ekipo do 3 zaposlenih iz podjetja, ki bodo sodelovala na Innovation Day-u in predstavila konkretno rešitev lastnega podjetja za Mestno občino Kranj. Sodelovanje s promocijskim materialom in predstavitvijo na Kick-Off dogodku. Sodelovanje je plačljivo.

ali

Sodelujoči

1 predstavnik podjetja, ki ga umestimo v skupino ostalih udeležencev in pomaga ekipi sooblikovati njihovo idejo. Sodelovanje je brezplačno.

*Sponzorski prispevek je simboličen in znaša 490 EUR + DDV. Veseli bomo, če boste sponzorji lahko prispevali tudi nagrade za zmagovalne ideje, tudi v obliki mentorstva ali v obliki druge pomoči mladim inovatorjem.

KICK OFF dogodek @ Kovačnica,

7. 11. 2018, od 14.30 do 16. ure

Pred tem bo, v Kovačnici, 7. 11. 2018 potekal Kick-Off, ki bo združil člane ekip Dneva inovativnosti, partnerje, mentorje in sponzorje, pridružil pa se nam bo tudi predstavnik Mestne občine Kranj, ki bo nagovoril vse zbrane, predstavil problematiko in tako poskrbel še za dodatno mero neučakanosti na začetek razvijanja idej za mesto in njegove uporabnike.

Ne zamudite priložnosti za predstavitev vaše vizije pametnega mesta! Več informacij o sodelovanju ter prijavnica se nahajata na tej povezavi.

Za predračun in več informacij se lahko obrnete na maja.peteh@corpohub.com.

Lep pozdrav,

IKT Horizontalna mreža

Fotogalerija