Novice


Vas zanimajo skupinske udeležbe na mednarodnih sejmih?

SPIRIT bo tudi v naslednjem letu financiral skupinske udeležbe na mednarodnih sejmih. Izbrani bodo sejmi, za katere boste podjetja direktno izrazila največ interesa, in sicer preko izpolnjenega obrazca, ki ga najdete tukaj. Kot Združenje za informatiko in telekomunikacije in IKT-HM smo interes že vnesli, vnesti pa ga po navodilih SPIRITa morate tudi podjetja posamično.

 

Identificirali smo dva dovolj splošna dogodka za leto 2020, za katera menimo, da bi skupinska predstavitev SLO IKT podjetij lahko imela večji doseg in bi podjetja pridobila nove poslovne priložnosti in bo zanimala več podjetij in bi bila tako skupinska stojnica reprezentativna.

 

•            Smart City Expo World Congress, Barcelona ( November 2020 ) www.smartcityexpo.com

•            hub.berlin + big data summit, Berlin ( April 2020 ) https://www.hub.berlin/

 

Predlagamo, da podjetja, ki vas zanima skupinski nastop pod okriljem SPIRIT, vaš interes potrdite tukaj do najkasneje 20.9.2019. V kolikor se bo izkazalo, da je za dogodke dovolj interesa in jih bo SPIRIT izbral, se bomo k organizaciji dela aktivnosti na dogodku vključili tudi v ZIT in tako prispevali k uspešni predstavitvi članov na tujih trgih.

 

Pogoji:

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica je konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice izvede skupen izvajalec postavitve. Mala in srednja podjetja lahko del stroškov krijeta tudi preko instrumenta »Vavčer«.

Fotogalerija