Novice


Zbiranje ponudb za potrebe ozaveščanja in predstavitve novih eSlog dokumentov

 

Osnovni cilj delovanja IKT-Hm je v skladu s strategijo S4 podpora razvojnim aktivnostim vseh SRIPov na področju IKT kot omogočitve horizontale.  

 

Glede na potrebe članov SRIPov in IKT_HM akcijski načrt bo IKT- Horizontalna mreža izvajala različne aktivnosti za razvoj človeških virov na področju digitalnih tehnologij.

 

Uvajanje eRačunov in drugih eDokumentov je ključen element digitalne preobrazbe in v poslovanje med podjetji vnaša avtomatizacijo, vključitev v globalne preskrbovalne verige in poenostavljeno digitalizacijo poslovanja. S tem predstavlja enega ključnih elementov za povečanje učinkovitosti, produktivnost in konkurenčnost podjetij v mednarodnem okolju. Standardi ePoslovanja so ključni, da se podjetja med seboj »sporazumevajo« elektronsko.

 

V septembru 2020 so objavljeni novi standardi eSLOG 2.0 za dokumente eNaročilo, ePotrditev naročila in eDobavnica. Ti standardi dopolnjujejo procese eNaročanja in se navezujejo na že uvedeni eSLOG 2.0 eRačun.

Za potrebe ozaveščanje in predstavitve novih eSlog dokumentov bo IKT-Hm organizirala izobraževanje, študije in poročila ter raziskavo o uporabi e-računov.

 

Za izvedbo le-teh iščemo izvajalca in vas vabimo k oddaji ponudb. V dokumentu "Zahtevek za zbiranje ponudb" je opredeljenih več informacij.

 

Rok za oddajo ponudb je 23.11.2020 na naslov halis.tabakovic@gzs.si.

Zahtevek za zbiranje ponudb

Cenik SRIP_PMiS

Zahtevek za zbiranje ponudb

Fotogalerija