Novice


Poziv za predstavitev rešitev na področju pametnih mest/regij

Poziv Scaleup4Europe: Smart Region

V Pomurskem tehnološkem parku so v sodelovanju s partnerji iz Nemčije vzpostavili podporni program za slovenska startup in scaleup podjetja, katerim ponujajo priložnost, da se predstavijo uglednim svetovno znanim nemškim korporacijam, ki iščejo ponudnike tehnoloških rešitev na PAMETNIH MEST/REGIJ (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije).

K sodelovanju so vabljena podjetja, ki lahko dokažejo funkcionalnost svoje rešitve in iščejo strateškega partnerja, investitorja, razvojno sodelovanje, uporabniško izkušnjo preko manjšega demo projekta ali zgolj želijo predstaviti rešitev potencialnemu kupcu.

Rok za prijavo je 31.1.2021

Več informacij o pozivu najdete tukaj>>

 

Glede na prijave bodo korporacije opravile izbor najbolj zanimivih podjetij, ki bodo imela priložnost, da 22. aprila 2021 osebno predstavijo ponudbo za sodelovanje na predstavitvenem dogodku na Bavarskem oz. v primeru COVID-19 ukrepov preko virtualnega dogodka.

Od 3. marca 2021 naprej se bo izvajal pospeševalni program, kjer se bo preko on-line delavnic in 1:1 mentorstva zainteresirana podjetja pripravljalo na predstavitev. Vsa tista podjetja, katera bodo izbrana s strani korporacij za sodelovanje, bodo vključena v »Test before invest« program, v okviru katerega bodo ekipam pomagali pri izvedbi demonstracijskih projektov. 

Dodatne informacije:
info@p-tech.si 
ali  
kuhl@unternehmertum.de

 

Fotogalerija