Novice


Srednjeevropsko in medregijsko sodelovanje na področju pametne specializacije

19 in 20. septembra 2019 bo na Univerzi za tehnologijo in ekonomijo v Budimpešti na Madžarskem potekalo Srednjeevropsko in medregijsko sodelovanje na področju pametne specializacije za modernizacijo živilske industrije v okviru industrije 4,0 in digitalizacije, s posebnim poudarkom na razvoju meddiscipliniranih kompetenc, veščin in demonstracijskih projektov.

 Cilji dogodka:

  • ustvariti profesionalni forum, ki bo skrbel za dialog med različnimi deležniki (s področja živilskopredelovalne industrije, industrije 4.0, IKT ter naprednih proizvodnih rešitev),

  • predstavitve in razprava o izzivih in priložnostih pri zagotavljanju usposobljene delovne sile,

  • vzpostavljanje interdisciplinarnih skupnosti (živilska tehnologija, industrija 4.0, IKT),

  • spodbujanje vpletenosti centralno-evropskih in drugih evropskih podjetij ter iniciativ, kot so S3 platforma, meddisciplinarna ter medregijska sodelovanja,

  • izmenjava izkušenj o razvoju in implementaciji nacionalnih strategij za aplikacijo industrije 4.0.

Dogodek je tudi odlična priložnost za kratko predstavitev vaših idej, ki so neposredno povezane s temami dogodka. V ta namen do 12. septembra 2019 pošljite na e-naslov a.sebok@campdenkht.com kratek opis in predstavitev vaše ideje, ki jo želite predstaviti na samem dogodku.

Več informacij in program si lahko ogledate tukaj

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je predhodna prijava, ki jo lahko oddate tukaj.

Za vse zainteresirane, ki bi se radi udeležili dogodka, lahko organiziramo skupen prevoz. Glede prevoza se obrnite na e-mail andreja.lampe@gzs.si.

Fotogalerija