Novice


Arhiv: Objavljen razpis za tekmovanje EuroCloud Awards 2019

EuroCloud Awards 2019 je nacionalno-evropsko nagradno tekmovanje, ki je namenjeno ponudnikom najboljših rešitev v e-oblaku. Tekmovanje poteka že deveto leto in je namenjeno spodbujanju razvoja storitev v e-oblaku in iskanju novih idej širom sveta.

Podjetja, ki predstavijo svoje rešitve v oblaku, imajo tako odlično priložnost, da postanejo s svojo storitvijo tudi mednarodno poznani.

Tekmovanje je namenjeno:

  • podjetjem širom sveta brez geografskih omejitev;
  • podjetjem, ki se ukvarjajo s poslovnimi storitvami, kot so: svetovanje, podatkovni centri, posredništvo, IaaS, PaaS, SaaS;
  • podjetjem, ki se ukvarjajo s tehnologijami, kot so: IoT, AI, VR, BlockChain, 3D Printing, Drones.

Storitve, prijavljene na tekmovanje, bo ocenjevala mednarodna žirija po standardih StarAudit Quality. Storitev, ki bo ocenjena s tremi zvezdicami, bo zmagovalka za najboljšo storitev v svoji kategoriji. Zmagovalne storitve bodo trajno objavljene na spletu, do njih bodo lahko dostopali vsi.

Vabljeni, da poiščite svoje najboljše rešitve in svojo storitev prijavite na tekmovanje! To je med drugim tudi izvrstna priložnost, da preverite, ali je vaša storitev konkurenčna tudi na mednarodnih in tujih trgih (imate pravo idejo, zanimive rešitve, ste na pravi poti…).

Več o pogojih tekmovanja EuroCloud Awards 2019 si lahko ogledate tukaj.

Fotogalerija